sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Uusi kuosi

Helou!
Tällä hetkellä mitään erikoisempaa hevosaihetta mulla ei ole. Hevosmessujen ostospostaus on vielä tekemättä, mutta ehtiihän sitä. Koko viikon piinannut virus jyllää vieläkin, joten Lara on saanut aikalailla nyt lomailla. Selkäkin on ollut jumissa, joten loma on tullut tarpeeseen molemmille. Menin kuitenkin puolikuntoisena ja heikkona torstaina parturiin (ajat pitää varata 5vko etukäteen, sitä vaan ei voinut perua) ja päivitimme kuontaloni uuteen uskoon. Yllättävän neutraalia linjaa! Värinä mustanruskea pinkein raidoin. Vanhuusko tässä iskee, kun shokkivärit vähenevät :) Lisäksi mallia lyhennettiin päältä, jotta leikkauksessa olisi jotain ideaa ja rakennetta. Tykkään kyllä paljosti! Mites te? :)

4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen! :) Niin väri kuin leikkauskin sopii sulle hyvin :) Aiotkos muuten Laran kanssa toukokuun kenttiksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitkästä aikaa lyhennettii päältä (kasvatan pituutta) ja värikin on yllättävän neutraali! Saas nähdä, riippuu tietenkin ehdinkö treenaamaan ja onko hevonen kunnossa :) Tälläkin hetkellä vaivaa imppari -.-

      Poista
  2. Hyvännäköset on ! Käy hyvin sulle. :)

    VastaaPoista