torstai 3. lokakuuta 2013

Larasta tuli ex-mammutti!


hurjaa tää klippaus...

Dodiiin elikkäs klipattiin tuossa tiistaina neiti Lara. Lara oli alkanut valmistautua talveen ja muistutti ihan kiitettävästi mammuttia.. Ja tietenkin joku kuvio piti taiteilla hyväksi havaitulla menetelmällä!


..kohta villiinnyn, olen ihan hurjana!

ja vapaalla kädellähän me ei kuvioita klippailla!
Larahan on klipatessa maailman kiltein. Antaisi varmaan klipata korvat sisältäkin :D Ainut on se, että neidin kärsivällisyys ei vaan riitä. Selkälaikkua klipatessa se alkoi aina lepuuttamaan toista jalkaansa, joka tietty hämäs kuvion suoruutta. Kankun kuviota nyhertäessäni se alkoi teputtelemaan ees-taas ja lepuuttamaan aina jalkaa. Alkaa mennä aina hermot yhdeltä jos toiselta! Pään klippaus jätettiin suosiolla toiseen päivään, ei oltaisi sitä edes jaksettu heti hoitaa. :)



maestro työssään

mä sain ite nyhertää tän kuvioin, petra hoiti muun torson!

Kuviosta vielä.. Tein sen parhaalla menetelmällä ikinä: ensin leikataan sabluuna A3-kokoiselle paperille, josta se sprayataan sinisellä haavaspraylla hepan kankkuun. Kuulostaa helpolta, mutta en ottanut huomioon, että Laran värissä se sininen ei kovin hyvin näy. Lisäksi liikkui koko ajan karkuun kun koetin suihkutella ja kuvio meni pieleen. Esimerkiksi hepan pään sain tehdä aikalailla vapaalla kädellä, kun se meni ihan suttuun.

Heppa menetti vahingossa hienon orikaulansa.. buhuu!


Olen ihan kahden vaiheilla: Annanko kuvion olla vai ajellaanko pois? You tell me :)




Damn, kui tyylikäs!

9 kommenttia:

  1. Moi! Oli pakko liittyä lukijaksi. Kirjoitat todella hyvin ja rohkeasti noista pelkoasioista. Itse en ole koskaan ennen pelännyt mitään, mutta nyt ikävän kokemuksen seurauksena mulle on hiipinyt paha lentopelko. Pelkoa on niin vaikea ymmärtää kun / jos sitä ei ole itse kokenut, mutta kuvailet kyllä sitä tunnetta todella ansiokkaasti.

    Toinen huomio on se, että olet niiiin rohkea kun osallistut kenttäkisoihin vaikka olet pelännyt hyppäämistä! Tosi hienoa menoa ja hieno hevonen. :) Paljon tsemppiä teille jatkoon, jään seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos kivasta kommentista :) Mullakin tuo pelko on tosiaan tullut ikävän kokemuksen kautta, ja ajattelin jakaa kokemuksiani muille, kun kohtalotovereita varmasti on. Olen aiemmin kilpaillut kenttää ja pidän lajista kovasti, mutta en ikinä olisi pystynyt siihen uudestaan ilman Laraa. Laran kanssa kemiat ja luottamus pelaa hyvin yhteen, ei ole enää syytä pelätä :) tietenkin taistelu pelkotiloja vastaan jatkuu! Tervetuloa lukemaan :)

      Poista
    2. ps. hauska sattuma, että löysin juuri vahingossa blogisi ja liityin lukijaksi. Huomasin kommenttisi tänne vasta tänään! :D

      Poista
    3. Haha, ihan loistava juttu. :D

      Poista
  2. Hauska toi klippauskuvio, jätä se ihmeessä!

    Mä haluan Lasselle angrybirdsin possun takapuoleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, selkis! :D vähä vaa oli hankala klipata kun lara liikku aina kriittisellä hetkellä.. argh! mäki haluisin angry birdsin, ihan sen linnun, mut on jo kerran käytetty niksulas :D possu sopis lasselle hyvin ;)

      Poista
  3. Maestro antaa luvan pitää kuvio pyllyssä! ;)

    VastaaPoista