sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kisailua!

Heips,

Tänään debytoimme ensimmäisissä kisoissamme Niinisalossa! Luokkana 60-70cm ja sijotuttiin 3/10 :) Ruusuke ja karkkipalkinto kotiin, jeejeejee!

Jännitin ihan kamalasti. Siis oikeesti! Yöunet meni, aamupala ei laskenu ja seläs en oikeestaan tehny mitään, muutaku tärisin ja istuin :D Lara tuntu tosi hyvältä ratsastaa, vaikka ehkä vähä jännitti uutta paikkaa, tuulta ja sitä, mihin Tessa hävis. Neidit sitten huutelivat toisilleen KOKO ajan kun Tessa oli kentällä ja me odoteltiin ulkona. Muiden hevoset osas olla nätisti ni meidän aasit kiljuu kilpaa :D

Verkassa söhläsin koko ajan okserilla, tulin kaks kertaa sen ihan liian kaukaa ja kolmannella kerralla aika juureen. Aattelin jo luovuttaa ku en pystyny mitään tekeen seläs. Starttasin viidentenä ja itse rata sujui nyt ihan ok. Lara oli eteenpäinpyrkivä ja tuntu hyvältä. Ennen neljättä estettä luulin et pyörryn, ku olin unohtanu varmaan hengittää kunnolla.. huoh! Uusinnas vähä koetin ratsastaa aikaa, vaikken nyt tällä kertaa mitenkään ''verenmaku suussa'' voittoa havitellutkaan. Kolmas sija napsahti ja kokonaisuuteen olen ihan tyytyväinen :) Isoa treeniä vaatii uusintateiden ratsastus, meillä tuppaa meneen noi kaarteet aika isoiks!

Tässä vielä kuvia kisoista :) Kuvat otti Jenny Snellman, kiitos!


kunnolla johtavaa ohjaa!



kunniakierros? :D
<3 Heidi ja Lara

1 kommentti:

  1. Heippa! Mulla olis kans teistä kuvia..: http://ennde.galleria.fi/kuvat/Seuraeste+5.5.2013/ (:

    VastaaPoista